Hobby A65 #3

Image

Bredde
2.3 meter
Lengde
6.9 meter
Sitteplasser
6 sitteplasser
Senger
6 senger
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Nyttelast
600 kg
Egenvekt
2900 kg
Totalvekt
3500 kg
Merke
Hobby
Modell
A65
Årsmodell
2018
Gir
Manuell
Motor
131 Hk
Sylindervolum
2.3 l
Drivstoff
Diesel

Kjøres på vanlig bilsertifikat klasse B

NB ! Stoler, bord, komplett kjøkken og kokeutsty. Den leies ut med alt av sengetøy, kjøkkenutstyr og håndklær inkludert I prisen. Her er det bare å ta med seg klær og tannbørste.

Innovative og smarte løsninger, moderne systemer og mange andre fordeler som f.eks hybridvarme fra Webasto.

- lys og moderne innredning

- 6 sengeplasser

- fullstendig isolert spillvannstank til vinterbruk av bilen, den er også oppvarmet av Webasto og oppvarmingen er regulerbar. (se bilder)

- moderne 2-lags vinduer - utmerket isolasjon - låsesystem som beskytter mot innbrudd

Hybridvarme fra Webasto bruker diesel for å varme opp bilen og gir mange fordeler fremfor å bruke gass som oppvarming. Man slipper å bytte gassflasker i kulda, og man kan la varmen stå på mens man kjører. Systemet er brukervennlig, man trenger bare å fylle diesel på tanken. Dieselforbruket er målt til underkant av 4 liter per døgn ved 0 grader ute, og med innetemperatur på ca. 20 grader. Hybridløsningen er en kombinasjon av en diesel til luftvarmer og en gassdrevet varmtvannsbereder fra Whale. Hele systemet er energibesparende og effektivt. Gass brukes altså kun for koking og varmtvannstank.

Innredning i bilen er lys og trivelig med moderne detaljer. Treverket har utseende av hvitkalket eik. Det er laget av ripefritt materiale, og fremstår som meget slitesterkt. Dette er en stor fordel for barnefamilier.

Bilen er registrert med 6 sitteplasser og 6 sengeplasser. Det er en dobbel seng bak i bilen med egen soveavdeling. I tillegg finnes det en dobbel seng foran i bilen som med enkle grep settes sammen. Det spesielle med senga foran er at den er komplett for 2 voksne og man slipper å bruke forseter som en del av senga. Det viser seg at den ofte brukte løsningen i denne type bobil er egnet kun for barn. Vår løsning gir bedre komfort og mulighet til soveplasser for 6 voksne.

Bad/toalett er egen enhet og stenger ikke for plassen i midtgangen. Skyvedørsløsning er elegant og plassbesparende.

Kjøkkenplassen er praktisk og oversiktlig med benken som kan forlenges, skuffer med skuff i skuff system og innebygd demping. Innebygde vegghyller og uttrekkbare krydderholdere er standard og gjør matlagingen til en ekte opplevelse. Kjøleskapet er av siste generasjon. Det er spesialutviklet for denne typen bobil og har en perfekt passform. Det er lett tilgjengelig og plassert opp i høyda slik at man slipper å bøye seg ned for å hente maten. Kjøleskapet har en kraftfull 12V kompressor som gir imponerende kjøleegenskaper. Ventilasjon er integrert og innebærer at ingen utvendig ventilasjon kreves. Siden det er integrert lufting, slipper man å lage hull i karosseriet til lufting av kjøleskap. Dette minker faren for vann inntrengning i bilen, da gasskjøleskap har store hull i karrosseriet til lufting. Kjøleskapet er meget stillegående, 32 dB(A) med mulighet for å sette på nattmodus og senke lydnivået ytterligere til 29 dB. Strømforbruket er økonomisk og gir større frihet med mindre behov for å besøke en campingplass eller annet oppstillingssted.

VILKÅR:

Fører må være over 23 år, og hatt førerkort sammenhengende i minst 2 år.

Ingen husdyr eller røyking innendørs.

Ingen utleie til 3.dje part.

Det vil bli skrevet kontrakt for sikkerhet både for leietaker og utleier.

Ved bestilling betales 50% ,- i reservasjon gebyr (er en del av leiebeløpet/Depositumet, men tilbakebetales ikke ved avbestilling innenfor 60 dager ved sykdom dekkes dette av reiseforsikring!

All utleie må bekreftes ved reservasjon og blir fakturert og blir bekreftet først ved innbetaling.

Depositum: 50% ,- Leien tas fra depositum ved innlevering, resten låses opp.

Autopass/bompasseringer faktureres etterskuddsvis.

Ferje + bøter betales av leietaker.

Ukesutleie vil bli prioritert. Leien går f.o.m etter avtale tom etter avtale.

Bilen leveres tilbake vasket og rengjort, innvendig, i samme stand som den ble overtatt, med full dieseltank.

Ikke fylt drivstofftank faktureres med 20kr pr.liter.

Følgende kan bestilles som tillegg:

* Vask innvendig etter leie: 1500.- gratis vask ved 3 uke leie!

* Tømming av toalett: 900.-

* Overkjørte KM: 2.50.-

* Tilleggspakke Kjørelengde 2000KM: 2000.-

* Egenandel: 10.000.- per skade!